Ryhmäopetuksen vaihtoehtona, tai sen rinnalla voit syventyä omaan harjoitukseen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyn joogaohjelman puitteissa. Joogaterapia konsultaatio mahdollistaa perehtymisen juuri sinun kehollesi ja mielellesi toimivaan harjoitukseen. Perinteisesti joogaa on opetettu yksityisopetuksena soveltaen joogan ja ayurvedan erilaisia menetelmiä yksilölliset taipumukset huomioiden. Joogaterapia työskentely kulkee tämän opetusperinteen jalanjäljissä. 

Joogaterapiassa terapeutti suunnittelee ja ohjaa sinulle joogaharjoituksen, joka vastaa tämänhetkisiä tarpeitasi. Harjoitus suunnitellaan itsearvioinnin, haastattelun, kehon liikkuvuuden, yksilöllisten mahdollisuuksien, pulssinmittauksen ja mielentilan perusteella. Kotiharjoitusta varten saat kirjalliset ohjeet. Harjoitus painottuu yksilöllisesti asanoihin, hengitysharjoituksiin, mantroihin tai meditaatioon. Harjoitus on kestoltaan toivomuksesi mukaan n. 10-90 min.   Harjoitusta säännöllisesti tekemällä voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

Joogaterapia on täydentävä hoitomuoto, jonka myötä voit syventää sekä täsmentää omaa joogaharjoitustasi. Omaan harjoitukseen sitoutuminen ja siitä vastuunottaminen tuo sisäisen viisautesi esiin. Näin voit tulla tietoisemmaksi kehon antamasta palautteesta, mielentoiminnoista sekä itsestäsi löytyvästä ymmärryksestä. Oman harjoituksen myötä saavutetaan itsenäisyyttä ja valmius syventyä joogaan myös ohjaustilanteen ulkopuolella. 

Joogaterapiakonsultaation hinta on 72 €/60 min. Tapaamisia on yhteensä ainakin kolme, tarvittaessa useammin ja ne ajoittuvat sovitusti muutaman viikon välein.

Jooganopettaja (SJL) Anna Kolehmainen on opiskellut joogaterapiaa Itävallassa Krishnamacharyan perinteessä vuosina 2011-2012 ja Svastha joogaterapia koulutuksessa Helsingissä Ganesh Mohanin kurssilla vuonna 2017.


Lisätietoja ja ajanvaraus joogaterapia konsultaatioon sähköpostitse: anna.kolehmainen@gmail.com
puhelimitse: 044 340 1505

Jaa tämä sivu